top of page
Vyhledat

SKVĚLÁ REFERENCE - REALIZACE DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ PRO FIRMU STAFIN

Perfektní hodnocení realitní společnosti REMAX Cross a realitního makléře pana Pavla Tručky




Se společností REMAX Cross, respektive s realitním makléřem panem Pavlem Tručkou jsme již společně realizovali několik úspěšných developerských projektů, konkrétně 3 bytové domy u Kalikovského mlýna v Plzni (138 bytů), bytový dům na Bílé Hoře (13 bytů), rodinné domy v ulici Nepomucká v Plzni (8 domů).

Velmi si vážíme pana Tručky, zejména jeho odbornosti, profesionality, snahy o nalezení nejlepšího řešení a dále, čehož si ceníme ještě více, je jeho slušnost, serióznost, férovost a přátelské jednání s klienty. Nesmíme zapomenout na aktivní přístup pana Tručky, který za mnoho let v žádném případě nepolevil, ba naopak, stále zesiluje. Dovolíme si říci, že vznikl silný tandem, na jedné straně profesionál pan Tručka, na druhé straně stavebník STAFIN s 30 lety zkušeností.

Nejen pana Tručku, ale obecně realitní společnost REMAX Cross vnímáme jako silného partnera, který dokáže reagovat na neustále se měnící realitní trh.

Děkuji panu Tručkovi a společnosti REMAX Cross za odvedenou práci a těším se na další společné kvalitní developerské projekty.

Ing. et Ing. Lukáš Nový, člen představenstva koncernu STAFIN

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page