top of page
Vyhledat

Jak si vybrat makléře pro prodej nemovitosti?

Prodej domu není jen tak. Musíte mít připravenou dobrou strategii inzerce, komunikovat s desítkami zájemců, kteří pravděpodobně budou volat i nevhodných okamžicích. Budete se potýkat se zájemci, kteří budou smlouvat. Když najdete bonitního kupce, čeká vás příprava smluv… Ale jak nic nepokazit? Existuje jednoduché řešení - odborný, šikovný makléř!


Pr

odej bytu prostřednictvím realitního makléře

V prodeji bytu prostřednictvím realitního makléře spatřujeme několik výhod. První z nich je to, že se nemusíte o nic starat. Makléř za vás byt nafotí, připraví strategii prodeje, vybere nejvhodnější inzerci a dokáže vám poradit, co je třeba v domě upravit. Poté komunikuje se zájemci, na prohlídku pozve ty, kteří nejlépe odpovídají svou bonitou pro nákup domu. Makléři lépe znají potřeby kupujících a dokáží tedy lépe obhajit cenu nemovitosti.

Později připraví smlouvy spojené s prodejem a převodem, poradí jak klientovi tak kupujícímu kam zajít - co zařídit.

Provize, která se vystaví makléři za zprostředkování prodeje nebo pronájmu vás, jako kupujícího nemusí trápit. Defakto ji zaplatí kupující a vy dostanete částku, kterou jste chtěli.

Jak poznat dobrého realitního makléře?

Dobrý realitní makléř vám nejen pomůže s přípravou nemovitosti na prodej, vyřešením příslušné administrativy, ale bude schopen přesně nastavit tržní cenu nemovitosti.

Smlouva s realitkou by měla být smlouva co možná nejvíce srozumitelná, pokud některé její části odkazují na zákony či další dodatky, dobrý realitní makléř vás s nimi detailně seznamí. Bude Vás informovat o tom, za jakých okolností vás může zastupovat a kdy bude potřeba váš souhlas. Budu ve smlouvě zcela jasně dané poplatky a platnost bude v horizontu 2 až 3 měsíců s možností prodloužení.

Prodej domů v rukou realitky

Věříme, že prodej domů prostřednictvím odborného makléře, v zastoupení naší realitní kanceláře RE/MAX Cross bude pro prodejce nemovitosti příjemným zážitkem. Naši odborníci jsou velmi detailně školeni k co nejlepším výkonům na poli prodeji domů a sjednávání nájmů.

Vaše ušetřené nervy a starosti jsou jednou z našich nejlepších odměn, velmi nám tedy záleží na spokojenosti obou stran.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page